Tervezés

Építési engedélyezési dokumentáció készítése
Amellett, hogy törvényileg szükséges tudjuk, hogy minden az alapoknál dől el. Ez a dokumentum fogja meghatározni jövőbeni háza hatékonyságát. Ha már a tervezőasztalon sikerül egy jól átgondolt és az Ön igényeire szabott építési engedélyezési dokumentációt összeállítani, akkor a sikertől már nincs messze.

Kiviteli terv készítése
A törvény ennek meglétét is megköveteli, de az ára nem kidobott pénz. Ennek a dokumentumnak a segítségével a kiviteli munka megversenyeztethető, így a tervezési költség többszörösét nyerheti vissza, Tovább biztosan az Ön által meghatározott rendszer kerül kivitelezésre, és így a kontroll az Ön kezében marad.

Sprinkler rendszerek tervezése
Egyes épületek esetében a vonatkozó jogszabályok vagy a hatósági előírások alapján beépített automatikus oltórendszerek kiépítése is szükséges lehet. Cégünk vállalja sprinkler és hab-sprinkler rendszerek tervezését, hatósági engedélyeztetését is.

Bonyolítás
Egy összetettebb építőipari tevékenység gazdasági és műszaki szakértelmet igényel, ha ennek Ön nincs birtokában vagy nincs ideje egy ilyen projekt lebonyolítására, érdemes szakcégre bízni. Önnek csak a döntéseket kell meghoznia, az előkészítést és a végrehajtást a cég elvégzi Ön helyett.

Pályázatok műszaki előkészítése
Minden pályázat áll egy gazdasági és egy műszaki részből, egy jól elkészített műszaki számítás elősegítheti a pályázat sikerességét.

Generál tervezés
Ossza meg velünk elképzeléseit és bízza ránk energiatakarékos vagy passzív házának komplett, teljes körű tervezését (építészet, belső építészet, elektromos tervezés, statika).

Energetikai tanúsítás:
Bővebb leírást Passzívház menüpont Energetikai tanúsítás fejezetében talál.